Welkom bij VD Cars Garage te Knokke-Heist

vertrouwen op uitmuntende dienstverlening

Plan jouw afspraak of contacteer ons voor meer info

Waarmee kan V&D Garage u helpen?

Waarmee kan V&D Garage u helpen?

Garage V&D, te Knokke-Heist, West-Vlaanderen is een jonge en dynamisch garage waar de klant centraal staat en dienstverlening vanzelfsprekend is. Van familiewagen tot lichte vracht, van vintage tot autosalon-model of tweedehands auto, alle wagens zijn bij ons in goede handen.

VERKOOP

  • Verkoop van nieuwe en jonge tweedehandse auto's
  • Gratis onderhoud bij levering
  • Twee jaar garantie
  • Overname van uw wagen

VERHUUR

  • Verhuur van sneeuwkettingen
  • Stockage winter- en zomerbanden
  • Verhuur & montage van bagageboxen

HERSTELLING

  • Onderhoud en herstelling wagens
  • Gratis vervangwagen!

Over V & D Garage Knokke-Heist

Reeds in de jaren '80 waren wij werkzaam in de autobranche. Na jarenlange expertise werd er in 1989 beslist om een garage op te richten. Ondertussen zijn wij reeds meer dan 25 jaar verder en even veel jaar rijk aan ervaring. Voeg daar de technische vaardigheid van onze degelijk geschoolde medewerkers aan toe en en wij kunnen u een team voorstellen dat qua kennis en know-how garant kan staan voor de beste behandeling van uw wagen.

Maar ervaring is niet alles. Mee zijn met je tijd, dát is vooruitgaan. Daarom investeren wij niet alleen in hoogstaande technologische meetapparatuur, maar ook in onze mensen - door permanente bijscholing blijven zowel zaakvoerder als medewerkers op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen in de autosector.

Klantgerichtheid

Ervaring

Compleet aanbod

Tweedehands

Car-Wash

Flexibele aanpak

Ons team

Ons team bestaat uit een gezonde mix van jong en oud. De klant komt bij ons altijd op de eerste plaats. We werken met service en glimlach...we bedienen u zoals we graag zelf bediend worden. Bij V&D Garage Knokke-Heist zorgen we er ook voor dat onze medewerkers verder geschoold worden. Zij volgen regelmatig een cursus om up-to-date te zijn. Zo kunnen we jou een perfecte service aanbieden in onderhoud & herstelling, carrosserie, carwash en meer! Je kan ons altijd contacteren voor meer informatie!

Contactformulier

Vraag hier meer informatie of een gratis offerte.

Je kan ons altijd contacteren voor meer informatie!